Preminula pjevačica grupe Disciplin A Kitschme

Kultni beogradski rock sastav Disciplin A Kitschme podijelio je danas tragičnu vijest na svojoj Facebook stranici - njihova članica, pjevačica Marinka Đorđević Manja preminula je u 51. godini života

Kultni beogradski rock sastav Disciplin A Kitschme podijelio je danas tragičnu vijest na svojoj Facebook stranici – njihova članica, pjevačica Marinka Đorđević Manja preminula je u 51. godini života.

Napustila nas je naša najlepša Manja! Marinka Đorđević!”, kratko stoji u objavi, uz nekoliko fotografija članice beogradskog sastava. Obožavatelji i prijatelji grupe su šoku i svi se pitaju što se dogodilo, no o uzroku i detaljima smrti omiljene članice Disciplin A Kitschme, još nema nikakvih informacija. 

Marinka Đorđević Manja se grupi Disciplin A Kitschme pridružila u prvoj polovici dvijetisućitih, nakon tzv. londonske faze benda, a njezini vokali zabilježeni su na posljednja tri albuma. Uz rad u sastavu Disciplin A Kitschme, Manja je surađivala i sa brojnim bendovima sa srpske scene, među kojima su Kazna za uši, Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar te Kanda kodža i Nebojša.