Preminuo Chuck Mosley, bivši pjevač legendarnih Faith No More

Svjetski mediji upravo prenose tužnu vijest kako je glazbena scena izgubila još jednog vrijednog člana svoje povijesti. Chuck Mosley, bivši pjevač legendarnih rockera Faith No More, preminuo je u svojoj 57. godini života.

Obitelj pjevača potvrdila je to izjavom za medije koju prenosimo u cijelosti.

Nakon dugog perioda apstinencije od alkohola, Charles Henry Mosley III je 09. studenog izgubio bitku s bolesti uzrokovanom ovisnošću. Dijelimo s javnosti uzrok njegove smrti kako bismo istoj uputili upozorenje i skrenuli pozornost na sve koji se bore s ovisnošću o alkoholu. Iza sebe je ostavio dugogodišnju partnericu Pip Logan, dvije kćeri, Ericu i Sophie te unuka Wolfganga Logana Mosleya. Obitelj će primati donacije za troškove sahrane. Detalji će biti poznati kada pogreb bude dogovoren.”

Faith No More do ovoga trenutka nisu dali službenu izjavu vezanu za upravo objavljenu vijesti u medijima.

Mosley je djelovao s bendom Faith No More u razdoblju od 1984.-1988., te ostavio neupitan trag u oblikovanju i opusu benda tokom prva dva albuma We Care A Lot i Introduce Yourself prije nego ga je zamijenio aktualni pjevač Mike Patton s kojim se bend planetarno proslavio. Chuck Mosely ostao je u dobrim odnosima s članovima benda te su posljednji put zajedno nastupili 2016. godine tokom posljednjih turneja Faith No More.