Prijatelji su se skockali

Popularni likovi serije "Prijatelji" dobili su svoje Lego dvojnike

Popularnost zabavnih susjeda ne jenjava. Prije svega nekih mjesec dana serija “Prijatelji” proglašena je najgledanijom TV serijom u Velikoj Britaniji i to već drugu godinu za redom. Otprilike u i isto vrijemo iz tvrtke Lego su najavili zabavne novosti: “Prijatelji” stižu i u kockastom izdanju!

Posebno Lego izdanje popularnih TV likova najavljeno je ususret 25. obljetnici od emitiranje prve sezone zabavnog sitcoma koja će se proslaviti nešto kasnije ovog mjeseca, 22. rujna.

Legov “Central Perk” replika je kafića iz serije u kojoj su se Prijatelji uvijek nalazili te tamo provodili vrijeme zajedno s ostalim poznatim ili manjem poznatim likovima iz serije. Uz njihove stanove, “Central Perk” mjesto je na kojemu se su se odvile neke od najpoznatijih i najsmješnijih scena, a kultni kauč u kafiću bio je omiljeno mjesto druženja i okupljanja tijekom svih deset sezona koje se su originalno emitirale od 1994. do 2004. godine. U 2019. “Prijatelje” možete posjesti i na kauč u svom domu!

Kauč je samo jedan element koji se nalazi u Lego setu. Tu su još stolice, također iz popularnog mjesta okupljanja, blagajna (s kojom su Rachel i konobar Gunther znali imati problema) te mala pozornica na kojoj je Phoebe, na oduševljenje svih prisutnih, premijerno predstavljala svoje pjesme. Naravno, za potpuni doživljaj uz glavne figurice: Phoebe, Ross, Rachel, Chandler, Monica i Joey dolazi i glavni sporedni lik: Gunther.

Lego set “idealan je kao poklon svakom ljubitelju TV serije. S njim se može i igrati, a svakako će plijeniti pažnju u bilo kojoj sobi gdje bude izložen.” – obećanje je koje stoji u službenom priopćenju.

Nadolazeća 25. godišnjica popularne serije bit će obilježena i velikim kino eventom “Friends 25th: The One With The Anniversary” u sklopu kojega će se uz 12 epizoda prve sezone prikazati i neki dosad neviđeni i izrezani kadrovi.