Prijavi se – Dubioza Kolektiv i Totalni FM slažu pjevački zbor za riječki koncert

DK/Promo photo: Goran Lizdek

Riječki Totalni FM pokreće akciju u kojoj će pomoći Dubioza Kolektivu složiti pjevački zbor s kojim će izvesti pjesmu “Pionirska” na riječkom koncertu u dvorani Mladosti 6. travnja. Grupa već ima ime – The Gastarbeiters – a formirat će se od najboljih, najkarizmatičnijih i najupečatljivijih vokala koje će zajednički odabrati publika i žiri Totalnog. 

Princip prijave je jako jednostavan. Sve što solo pjevači, manje ili veće grupe trebaju napraviti je: 

  • snimiti video kako pjevaju ili dio ili cijelu “Pionirsku”
  • postati ga na FB event otvoren baš za tu priliku

Rok prijava kreće danas i završava u petak, 30. ožujka u 18:00. Pobjednici će biti objavljeni u istom eventu u ponedjeljak, 2. travnja. 

Žiri sastavljen od likeova publike i kolega s Totalnog FM odabrat će od 5 do najviše 10 pjevača koji će se u petak, 6. travnja popeti na pozornicu. The Gastarbeiters će tijekom petka upoznati Dubiozu i odraditi tonsku probu. U backstageu će za njih biti pripremljena posebna garderoba i majice u kojima će nastupati – sve kao za prave bendove.

“Pionirska” se nalazi na Dubiozinom albumu “Pjesmice za djecu i odrasle” koji se može downloadati sa službene stranice benda. U studijskoj verziji u njoj gostuje odličan sarajevski dvojac Helem Nejse. Audio verzija, zajedno s tekstom pjesme, može se pronaći i na YT kanalu Dubioze. 

Dubioza Kolektiv vraća se, nakon više od četiri godine, u riječku dvoranu Mladosti i to u petak, 6. travnja. Ulaznice za koncert u prodaji su po 80 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Ulaznice se mogu kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr