Primus se vratio – poslušajte Hoinfodaman

Primus

Gitaristički riffovi inspirirani Sabbathom i lirika o sodomiji nad limenkom znače samo jedno: Primus se vratio. Uz prije dva tjedna objavljen 7” Green Naugahyde, za vaša auditivna osjetila tu je nova poslastica – Hoinfodaman.

Iako je prvi singl s Green Naugahyde, Tragedy’s A’ Comin’ (koju možete poslušati ovdje), odsviran u standardnom sastavu zvučao kao Primus prijašnjih godina, Hoinfodaman donosi i malo svježine u onaj prepoznatljivi Primus zvuk. Pokušajte ne pjevušiti uz Primusov mastermind, Les Claypoola, dok vrišti u svoj mikrofon “I used to be a pimp but now I’m Hoinfodaman”. Pjesmu možete preslušati preko Rolling Stoneovog playera ovdje.

Novi studijski album pod imenom „Green Naugahyde“ izlazi na tržište 13.rujna preko ATO Recordsa/Prawn Songsa. Ovo je ujedno i prvi Primusov album u posljednjih dvanaest godina, prvi nakon posljednjeg „Antipop“ iz 1999.

„Green Naughahyde“ je producirao Les Claypool u svom privatnom studiju Rancho Relaxo, u Kaliforniji i na njemu su mu se pridružili gitarist Larry LaLonde i bubnjar Jay Lane, koji se opet vratio umjesto Tim Alexandera.