Producent Felix Jaehn predstavio je debitantski album “I”

Njemački DJ i producent Felix Jaehn predstavlja iščekivano studijsko izdanje „I“, predvođeno singlom „Cool“ ft. Marc E. Bassy & Gucci Mane. Novi album od danas je hrvatskoj publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Uz već spomenuti singl „Cool“, novo izdanje osim novih uradaka sadrži Felixove dosadašnje hit-singlove „Hot2Touch“, „Ain’t Nobody (Loves Me Better)“, „Like A Riddle“… te je obogaćeno i nekolicinom akustičnih i remix verzija pjesama.

Debitantsko izdanje mladog producenta donosi 25 pjesama, producirao ih je sam, a za album kaže kako nije bio spreman producirati čitavo izdanje odmah na početku karijere.

Želio sam se prvo izgraditi kao glazbenik, stvoriti svoj zvuk, izgraditi tim s kojim surađujem, i što više nastupati, a sve to bio je dio putovanja. Želio sam uložiti svo potrebno vrijeme i trud u debitantski album.

Svaka od 25 pjesama s albuma donosi drugačiji zvuk, no izdanje i dalje djeluje kao cjelina, što je rezultiralo produkcijom koja je pogodna za radijski eter, ali i za klubove. Po objavi singla „Cool“, Felix Jaehn predstavio je i prateći videospot snimljen u Los Angelesu, a u ulozi redatelja našao se Drew Kirsch, prepoznatljiv po svojim vizualnim radovima za glazbena imena kao što su blackbear, Louis The Child, R5,…