Promocija debitantskog albuma zagrebačkog benda Porto Morto u Ksetu

Zagrebački bend Porto Morto, jedan od članova JeboTon kolektiva, nakon 6 godina rada objavio je istoimeni debitantski album, a promociju istog održat će u KSET-u u subotu, 11. veljače.

Album je snimljen i izdan u vlastitom izdanju, a sadrži 10 pjesama koje nadilaze sve žanrovske okvire i djeluju kao promišljena cjelina. Pjesme su, kao i bend, u tom periodu doživjele velike transformacije, a krajnji rezultat popraćen je izrazito pozitivnim kritikama.

Ovaj album velik je u svjetskim okvirima jer nudi nov i svjež pristup glazbi neopterećen standardnim zakonitostima popularne glazbe. Oni koriste elektroniku ravnopravno s brass sekcijom, bas linije pozivaju na ples, a gitara i klavirske dionice prate tekstove i liriku koja je svijet za sebe…Bez sumnje jedan od najboljih ovogodišnjih albuma objavljenih u Hrvatskoj.” – Dubravko Jagatić, Nacional.hr

Poslušajte i preuzmite album na www.porto-morto.bandcamp.com.

Cijena karata iznosi 20kn u pretprodaji te se mogu nabaviti od 23.1. na blagajni KSET-a i u dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking (Tratinska 18). U KSET-u možete iskoristiti posebnu ponudu te za 50kn kupiti kartu za koncert i CD. Na ulazu će cijena karte biti 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Šank na dan koncerta radi do ponoći.