Prophets Of Rage projekt ujedinio članove RATM, Public Enemya i Cypress Hilla

prophets-of-rage-672x366

Nakon što je Rage Against The Machine pokrenuo web stranicu pod domenom prophetsofrage.com uz sat koji odbrojava sekunde do 01.lipnja, fanovi ovog legendarnog benda ponadali su se onom što se činilo očitim. No zaletili su se pred rudo.

Umjesto okupljanja benda koji se razišao 2011, dogodilo se nešto o čemu nitko nije mogao ni sanjati. Članovi Rage Against The Machine su ujedinili svoj glazbeni talent s članovima Public Enemya i Cypress Hilla kako bi realizirali glazbeni projekt, ili kako je to sad popularno zvati – supergrupu, pod imenom Prophets Of Rage koje je svojevrsni hommage RATM-u i istoimenoj pjesmi Public Enemya iz 1988.

Ovaj projekt s pet članova ujedinit će tri četvrtine RATM (gitarist Tom Morello, basist Tim Commerford i bubnjar Brad Wilk) s hip-hop legendama Chuck D-em (Public Enemy) i B-Realom (Cypress Hill), nažalost bez pjevača Zacka De La Rocha.

Projekt će se premijerno predstaviti u hollywoodskom Palladiumu 03.lipnja. Tim nastupom bi započela ljetna turneja na kojoj bi se na repertoaru našao opus sva tri benda, no mi se nadamo da bi ipak mogli skrenuti i do studija, čisto da vidimo kako bi zvučalo ujediniti ove talente na novom materijalu.