Provedite “Večer s Cohenom” na ljetnoj terasi Boogalooa

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert

Koncert koji je krajem kolovoza odgođen zbog lošeg vremena održat će se u srijedu, 9. rujna na ljetnoj terasi Boogalooa.

Riječ je o svojevrsnom hommageu Maje Posavec i Ivana Kapeca kojeg posvećuju ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“. 

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan, ovaj put uz pomoć cijelog benda, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove, a posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom.

Koncept je stekao iznimnu popularnost i izvan Hrvatske pa osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, rasprodani su i koncerti u Sarajevu i Mostaru.

Ovom prigodom na ljetnoj terasi zagrebačkog kluba Boogaloo pridružuje im se prateći bend kojeg je publika prvi put mogli vidjeti na prošlogodišnjem velikom koncertu u Kerempuhu.

Koncert je sjedećeg karaktera, a ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu (+ online shop) i u Boogaloou tijekom radnog vremena kluba (10-16h). Na dan će ako ih ostane koštati 120 kuna.

Zbog brige o zdravlju svih posjetitelja poštovat će se sve epidemiološke preporuke, a na ulazu na dan koncerta će se beskontaktnim digitalnim toplomjerom mjeriti temperature svakom posjetitelju uz obaveznu dezinfekciju ruku.

Klub se otvara u 19, početak koncerta je u 20 sati.

***

Maja Posavec i Ivan Kapec predstavljaju album “Večer s Cohenom”