Prvi hrvatski pirate metal bend, Rum Smugglers, priprema olujni tulum u klubu Route 66

rum-smugglers

Prvi hrvatski pirate metal bend, Rum Smugglers, 02. prosinca priprema olujni tulum u klubu Route 66 za pet godina pirate metala u Hrvatskoj.

Ovim piratskim tulumom bend će uz pomoć prijatelja obilježiti nekoliko milestoneova benda – obilježiti petu godišnjicu postojanja prvog hrvatskog pirate metal benda, predstaviti novog člana i propisno proslaviti rođendan svog bubnjara, Admirala Snowbearda.

Na proslavi će im se pridružiti mladi dečki iz pank benda SkinBajters, gosti iz Rijeke – mladi i bezobrazno zabavni bend EXA, te Kamäradi, tročlani “old school” metal bend iz Zagreba.

Rum Smugglers je prvi hrvatski pirate metal band. Stacioniran u Zagrebu i osnovan u godini 2011., to je četveročlani sastav koji svira kombinaciju žanrova kojima je temelj thrash metal i melodični heavy metal. Inspirirani mnogim metal manijacima među kojima se nalaze i njihove najveće inspiracije ( RUNNING WILD, KREATOR, IMMORTAL, SWASHBUCKLE) odlučili su svirati ono što vole i znaju. Odradili su podosta koncerata u Zagrebu, te okolici (Čakovec, Varaždin, Šibenik, Zaprešić, Rijeka ) te su snimili album prvijenac na jesen 2014.godine pod imenom HEMP ROPE JUSTICE koji je dostupan na reverbnationu, bandcampu, i youtubeu, te su izdali trostruki split LP s još dva USA benda ( Skogfodt , the Lords of the Drunken Pirate Crew) i singl EP pod imenom Rum Smugglers CO. Svi ljubitelji tog najboljeg podžanra i ljubitelji ciganskih melodija , heavy metala i thrasha, dajte Savskim Piratima priliku da pokažu da piratstvo nije zločin, a nešto više o njima saznajte u našem nedavnom intervjuu.

SATNICA:
21:00 – 21:30 > SkinBajtersi
21:45 – 22:15 > EXA
22:30 – 23:15 > Rum Smugglers
23:30 – 00:00 > Kamaradi
FIN

UPAD je samo 10 Golda, a u ponudi će se naći i razna fizička izdanja bendova koji nastupaju.