Prvi novogodišnji Glazbeni lonac u Kavez dovodi duo Playground Hustle

Playground Hustle by Ambroz Pladanj

Prvi novogodišnji Glazbeni lonac 07. siječnja u zagrebački klub Kavez dovodi Playground Hustle.

Playground Hustle je elektronički, rap, eksperimentalni duo iz Zagreba. Producentica Ivona Eterović zaslužna je za instrumentalni dio, stvarajući ga kombinacijom sviranja akustične i električne gitare/basa i svih ostalih elemenata koji se nalaze u jednom glazbenom softveru. Magdalena Megi Slović zaslužna je pak za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe, bilo repanjem ili pjevanjem. Jedna ne zna svirati, druga ne zna pjevati, ali možda zato tako dobro funkcioniraju jer jedna drugoj daju upravo ono što joj fali.

Zajedno djeluju od početka 2015. godine, a službeno (na društvenim mrežama) duo postoji od veljače 2016. godine. U travnju objavljuju EP prvijenac „Pikule“ – sniman i masteriran u suradnji s Lukom Tralićem Shotom iz grupe Elemental. Nastupale su kao predgrupa Marčelu & Napetom Quintetu u KSET-u za obljetnicu 40. godine KSET-a.

Osim što nastupaju ‘uštekano’ s originalnim stvarima, manje više kakve jesu, također svoje stvari obrađuju za akustičnu, spoken word verziju. ‘Uštekanost’ je za njih šizofrenost, kaos, ples i oštrina osjećaja, a ‘ištekanost’ je laganost izričaja i čista emocija. Trenutačno intenzivno rade na novom albumu i unaprjeđuju live izvedbe izbačenog EP-a.

Početak: 20h
Ulaz: besplatan

👊 PODRŽI SCENU 👊
Potiče se da bendove podržite donacijama u lončić koji će visiti u Kavezu. Sav prihod koji se tijekom večeri skupi ide isključivo njima kao potpora dosadašnjem i ulog u budući rad.