Psihodelične delikatese iz Portugala, Killimanjaro & Stone Dead, u Vintage Industrialu

Killimanjaro, foto: Ricardo Martins / Bodyspace

U srijedu 19. travnja u Vintage Industrial stižu dva sjajna benda iz Portugala. Killimanjaro je power trio  koji leti na heavy rock riffovima 70-ih te na uletima heavy metala i punka s početka 80-ih godina. Uz njih gledat ćemo i divlje te sirove Stone Dead, bend za koji mnogi tvrde da su trenutno jedan od najboljih rock ‘n’ roll cvjetaka niklih na modernoj portugalskoj sceni.

Koncert počinje u 21:30 h. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kn mogu se kupiti u klubovima Kavez i Vintage Industrial Bar te u Dirty Old shopu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 45 kn.

Killimanjaro je portugalski power trio koji svira heavy-rock inspiraran rifovima 70-ih s uletima heavy-metala i punka s početka 80-ih. Objavil su ‘Hook’ 2014. godine te ‘Shroud’ 2016.-e, a gdje god sviraju naprave eksplozivan i nezaboravan show.

Stone Dead slove za jednan od najkul rock ‘n’ roll bendova u Portugalu. Njih četvero za sebe kažu da su ‘Good Boys’, baš kao što to tvrdi i naslov njihovog debi LP-a koji će biti objavljen u ožujku ove godine. No, ipak, nemojte se zavarati time kako si vole tepat jer ako je suditi po njihovim nastupima oni su dvilji, sirovi i mogu napraviti ozbiljnu štetu koncertnom prostoru.