Psihodelične šveđanke MaidaVale 10. srpnja u Močvari

Sljedeći ponedjeljak, 10. srpnja u 21h, Močvara otvara vrata posebnoj glazbenoj poslastici, švedskoj psych-rock četvorci MaidaVale uz koju će kao podrška nastupiti zagrebačka Vibrica.

MAIDAVALE (Švedska)
Web: Facebook

MaidaVale je švedski psych-rock bend osnovan na otoku Gotlandu, koji je ujedno i najveći otok u Baltičkom moru. Osim poljoprivrede i turizma jedan od glavnih izvora prihoda u ovom dijelu Švedske je i psihodelija, a to su skužile i Sofia, Linn, Matilda i Johanna koje se pod imenom MaidaVale jako lijepo snalaze kombinirajući zvuk kraja 60ih i početka 70ih s vlastitom glazbenom vizijom.

Proteklih godina curke su svirale i rasturale po raznim festivalima diljem Europe i sad je pravo vrijeme da rasture i jedan vreli ljetni ponedjeljak u našem gradu.

U Močvaru dolaze promovirati album “Tales of the Wicked West” koji je izašao 2016. u izdanju The Sign Records.

VIBRICA (Zagreb)
Web: Facebook

Vibrica je bend, familija, cirkus, teatar, orkestar. Ekipa koja se okuplja i druži tijekom puno godina po djembe tečajevima i radionicama, svirkama, na ulici, na rijekama, na slučajnim i malo manje slučajnim mjestima. Muzičari, plesači, pjevači, žongleri, likovnjaci, dobri ljudi.

VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 30 KN