PSIHOMODO POP nakon 20 godina na istim kazališnim daskama

unpljugd21995. godina je koju Psihomodo pop  s razlogom jako dobro pamti. Najuspješnija turneja sa svim rasprodanim koncertima, a album ‘Unpljugd’ postao je najslušaniji i najprodavaniji album Psihomodo Popa do tada.

”Stari Zagrepčanci i pravi rockeri znaju da je za sve kriva Gavella. Koji  je to bio početak vrlo kulturne turneje na kazališnim daskama… Odsvirali smo unplugged koncert koji je odmah dao i novu hrvatsku riječ Unpljugd.” , kaže Davor Gobac.

Album “Unpljugd” iz Gavelle, akustična kompilacija i presjek rada grupe tokom 12 godina rada, donosi stvari poput Fride, Pinokija, Natrag u garažu i Kad sam imao 16 koje su do danas slušanije nego originali.

”Želja nam je ponoviti sve to. Zato u svoj predbožićni kalendar odmah upišite 4.12.  Zagrebačko kazalište Gavella naravno i ovaj puta. Vjerujem da će biti nekih koji budu htjeli baš baš isto sjedalo kao i pred 20 godina. Nažalost, to nije moguće. Promijenili su tapecirung!”, šali se Gobac.

Ulaznice za ovaj povratak u prošlost pod nazivom ‘Unpljugd 2’ nalaze se u prodaji od ponedjeljka, 14. rujna isključivo na blagajni Gavelle. Cijena u pretprodaji 130, na dan koncerta 150 kuna.