Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i ovog ljeta otvara vrata novoj generaciji mladih zaljubljenika u film

Radionica izrade animiranog filma Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i ovog ljeta otvara svoja vrata novoj generaciji mladih zaljubljenika u sedmu umjetnost. Tradicionalni pustolovni laboratorij profesora Baltazara je filmska radionica koja trinaesti put ovoga ljeta na 64. Pula Film festivalu otvara na svoja vrata novoj generaciji mladih zaljubljenika u sedmu umjetnost odnosno animirane filmove.

Dobrodošli su svi mališani u dobi od 7 do 12 godina željni novih sadržaja, eksperimentiranja i uzbudljivih filmskih podviga. Radionica je zamišljena kao jednotjedni program u kojem se djeca upoznaju s tehnikama izrade i produkcije animiranog filma. Uz vodstvo Vibora Juhasa i Manuela Šumberca prolaze se svi segmenti: razrada priče, scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, osnove animacije i produkcije. Radionica će se održati u Circolu – Zajednica Talijana Pula od 12. do 20. srpnja 2017. godine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 400,00 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 300,00 kuna.

RED radionica za digitalnu generaciju i ove godine poziva u svijet svega što si dosad mogao/la vidjeti samo na malim i velikim ekranima i uz zaljubljenike u kinematografiju i najsuvremeniju tehnologiju. Radionica se održava na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi u dobi od 12 do 16 godina. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 13. do 20. srpnja 2017. godine od 9:00 do 14:00 sati voditeljica Judita Gamulin polaznicima će održati program koji je podijeljen na praktični i edukativni dio, uz posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400,00 kuna.

Za obje radionice prijave traju do 28. lipnja 2017. ili do ispunjenja kapaciteta putem online prijavnice koja se nalazi na web stranici Pulskog filmskog festivala.

Sve dodatne informacije možete saznati putem e-maila na: simon@pulafilmfestival.hr ili na broj na +385 99 484 29 61.