QUEEN OF SABE – “Crni mjesec”

Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, koja je osvojila ovogodišnju nominaciju u kategoriji za najboljeg Novog izvođača godine, predstavlja novi singl “Crni mjesec”. Glazbu i tekst potpisuje sama, a produkciju Mark Mrakovčić.

Spot za pjesmu su osmislile sestre Sabina i Kornelija Herman, a u izradi knjige, snimanju i montaži pomoglu su im Irena Herman i Zlatimir Zalović uz asistenciju Nevena Krčmareka.

“Crni mjesec je istinita životna priča. Pjesma je socijalne tematike o kojoj spot govori sam za sebe. Pri izvedbi video uratka bili smo inspirirani interaktivnim dječjim knjigama “Quiet book””, rekla je QOS.

Queen of Sabe nedavno je dobila nagradu Music Pub za najbolju kantautoricu u 2015. godini, njen album “Tragovi” našao se u izboru najboljih prošlogodišnjih ostvarenja većine glazbenih kritičara, a oduševila je široku javnost i obradom legendarne pjesme “Kuća za ptice” koja se našla na LP-u “Zimzeleno, a novo”. Nominacija za nagradu Porin za najboljeg Novog izvođača godine, ali i u kategoriji snimke koju potpisuje Goran Martinac, kruna su prošlogodišnjeg rada Queen of Sabe. “Nominacija za Porin bila mi je stvarno veliko iznenađenje. Vjerujem da sam prošle godine napravila dosta toga i ovo je zaista lijepo priznanje za uloženi trud”, zaključila je QOS.

Osmislile: Sabina Herman / Kornelija Herman
Izrada knjige: Zlatimir Zalović / Sabina Herman / Kornelija Herman
Kamera: Zlatimir Zalović
Montaža: Zlatimir Zalović
Hvala Nevenu Krčmareku na pomoći pri snimanju.

Više informacija na: https://www.facebook.com/QueenOfSabe/