Queens Of The Stone Age predstavili animirani horor video

Velikani američkog alternativnog rocka, bend Queens Of The Stone Age, objavili su drugi video spot sa svog aktualnog albuma „Villains”. U pitanju je horor-crtani film koji vizualno prati pjesmu „Head Like A Haunted House”.

Video je režirao stalni suradnik benda Queens Of The Stone Age, Liam Lynch, koji je najpoznatiji kao režiser kultnog filma „Tenacious D: The Pick Of Destiny”.

Video je predstavljen kao noćna mora koju doživljava frontmen Josh Homme i obiluje scenama punim kostura, NLO-a, letećih kovčega i odsječenih ruku. Sirova animacija koja je korištena u izradi videa doprinosi samoj atmosferi koju pjesma sa sobom nosi.

Pjesma „Head Like A Haunted House” je peta na albumu „Villains” koji su Queens Of The Stone Age u kolovozu prošle godine objavili za izdavačku kuću Matador Records. Na albumu se našlo devet pjesama a prvi singl sa albuma, pjesma „The Way You Used To Do”, postao je svojevrsni rock hit našavši se na vodećim pozicijama svih relevantnih rock top lista.

Queens Of The Stone Age su od objavljivanja albuma konstantno na turneji prilikom koje će 25. lipnja posjetiti i INmusic festival u Zagrebu.