Queens Of The Stone Age predstavili rasplesani video spot za pjesmu “The Way You Used To Do”

Napokon smo dočekali video spot za ranije objavljeni singl Queens Of The Stone Age – “The Way You Used To Do”. Novi video spot režirao je Jonas Åkerlund i donosi nam Josh Hommea u apsolutno rasplesanom izdanju.

Beskompromisni i uvijek jedinstveni Queens of the Stone Age krajem kolovoza objavili su svoj sedmi studijski album pod nazivom „Villlains”. Album je objavila izdavačka kuća Matador Records i možete ga u cijelosti preslušati na Deezeru.

Album „Villains” najavljen je singlovima „The Way You Used To Do” i „The Evil Has Landed” koji su u odmah po objavljivanju pronašli svoj put do pubike. Producent izdanja je proslavljeni Mark Ronson, poznat po suradnji s Brunom Marsom, Amy Winehouse, Lady Gagom i mnogim drugima, dok se kao koproducent javlja Mark Rankin, dugogodišnji suradnik ovog benda.

Posljednji nastup Queensa u Hrvatskoj održan je u organizaciji INmusic tima u Zagrebu u lipnju 2014. kao svojevrsni uvod u deveto izdanje najvećeg hrvatskog glazbenog festivala, a u 2018. godini Queens Of The Stone Age će premijerno nastupiti i na INmusic festivalu te na trinaesto izdanje omiljenog festivala donijeti svoj prepoznatljiv pustinjski rock.