Radio Aktiv – 1. singl pobjednika HGF-a i HR demo kluba

clip_image001Pulsko-zagrebački bend Radio Aktiv objavio je danas prvi singl “Vrtimo se” kojim najavljuje svoj debitantski album čije se izdavanje očekuje u proljeće ove godine. Glazbu i tekst potpisuje bubnjar Korado Vidulin, produkciju Mark Mrakovčić i Radio Aktiv, a mastering Robin Schmidt.

Singl je do 24. veljače ekskluzivno dostupan na besplatanom downloadu na web stranici benda http://www.radio-aktiv.org

Radio Aktiv je pulsko-zagrebački bend osnovan 2009. godine u Puli. Njihov zvuk je spoj rocka, reggaea uz začinske dodatke world musica. Svojevrstan zaštitni znak benda su pjevni refreni višeglasnih vokalnih dionica. U tekstovima pjesama Radio Aktiv oslikava svijet koji nas okružuje, ukazujući na goruće probleme društva kao što su otuđenost, diskriminacija i nepravda, dok ritmičnom i plesnom glazbom beskompromisno pokreće publiku na ples. U što ćete se najbolje uvjeriti na nekom od njihovih energični nastupa. Da sve to skupa ne ostavlja ravnodušnima ni publiku ni struku, dokazuju i uvjerljive pobjede na dva najveća hrvatska demo festivala, 15. HGF Zabok i HR demo klub prošle godine.

Album prvijenac očekuje se već na proljeće, a dotad požurite preuzeti novi singl „Vrtimo se“ sa službenih web stranica Radio Aktiva http://www.radio-aktiv.org , jer to do 24. veljače možete učiniti potpuno besplatno!

http://www.radio-aktiv.org
http://www.facebook.com/radioaktivpula
http://www.twitter.com/radioaktivpula
http://www.youtube.com/radioaktivpula