Radio koji nije za svakoga slavi 20 rođendan

radio-studentRadio Student ovu subotu, 26. studenog u Močvari slavi 20. rođendan u dobrom društvu te poziva i vas da im se pridružite.

Uz Radio Student DJ-e Ivana Krželja, Bojana Bojkova i Shdw Kd, pripremili smo vam koncertnu poslasticu u maniri noćnih playlista Radio Studenta, dok će koncertni dio partya odraditi kućni prijatelji BICIKLIĆ, PORTO MORTO, CHUI i ESC LIFE.

Radio Student emitirati je započeo 31. listopada 1996. godine. Smješten na 5. katu Fakulteta političkih znanosti u Lepušićevoj 6, prvotno je služio u funkciji osuvremenjivanja nastave na studiju novinarstva kao poligon za obavljanje prakse u eteru.

Radio Student danas je etabliran i respektiran medij ne samo u Zagrebu, već i šire putem web streaminga te je prepoznat kao “jedini preostali pravi radio”. U brojnom izboru sadržaja i tema veliki prostor se daje temama koje nisu dovoljno zastupljene u programima većine radija, a promiču vrijednosti poput ljudskih prava, tolerancije, nenasilja, ravnopravnosti, ekologije i sličnih, čime se maksimalno trudi ispuniti funkciju proizvodnje sadržaja od javnog interesa. Radio Student je prepoznat kao aktivistički i kritički, usmjeren ka široj populaciji, iako je zadržao identitet studentskog medija, te proizvodi program koji sadržajem odskače od većine radijskih postaja. Specifičan glazbeni odabir, vođen kriterijem kvalitete, a ne trenda i koji promiče „alternativniju“ i nezavisnu glazbu domaćih i stranih autora priskrbio mu je epitet: „Radio koji nije za svakoga“.

Usprkos skromnoj razini koncesije, prema podacima istraživanja tržišta, Radio Student je jedna od 10 najslušanijih radijskih postaja u Zagrebu.

VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN