Radio Luksemburg – “Otkada ime ti znam”

Dugoočekivani novi singl Radio Luksemburga s Gregorom Klarićem kao novim vokalom ove zagrebačke rock grupe konačno je ugledao svjetlo dana.

Otkada ime ti znam” himnična je ljubavna rock dizalica, a samo jezik pjesmu razlikuje od glazbenih uradaka svjetske glazbene scene. Gregor Klarić odlično se snašao u Radio Luksemburgu, a njegov moćan vokal pravo je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovaj mladi Rovinjanin svojim je dolaskom najavio i male promjene u bendu, ili njegovim riječima: „Radimo na novim stvarima što donosi i malo drukčiji “štih”, ali ostaje naravno prepoznatljivi zvuk RL-a.

Glazbu i tekst potpisuje Zoran Beloša Beli, dok je za aranžman zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

Nakon dva uspješna albuma – „Radio Luksemburg u boji” (2011.) i „100 metara do sreće” (2013.) – osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača 2012. godine te nominacije za najbolji pop album 2014. godine, nekoliko hit singlova među kojima su „Idu dani“, „Ako nemam te“, „Tvoje boje” i „100 metara do sreće” te nekoliko promjena u postavi benda, Radio Luksemburg se vraća i najavljuje novu aktivnu fazu benda. U punih devet godina djelovanja Radio Luksemburg na svakom je albumu mijenjao pjevača pa je tako Gregor Klarić treći vokal Luksemburžana – nakon Nikole Marjanovića na prvom i Danijela Dizdara na drugom albumu.

Videospot potpisuje Goran Berović, a možete ga pogledati u linku iznad.