Rainbow & MIXER.HR predstavljaju: Dez Cadena (Misfits) @ RMS Custom Shop

dez-schecter

Kako smo ranije najavljivali gitarista Misfitsa, koji 10.06. nastupaju u zagrebačkom Boogaloou, Dez Cadena provest će sat vremena svog boravka u Zagrebu u druženju sa fanovima benda i fanovima Schecter gitara u zagrebačkom RMS Custom Shopu.

Dez godinama koristi Schecter gitare pa su Rainbow Music Group i MIXER.HR odlučili ovog interesantnog glazbenika dovesti na ‘izvor’ Schecter gitara u Hrvatskoj. Iskoristit ćemo priliku zahvaliti promoterima zagrebačkog koncerta SINDIAN UNDERGROUND i Twillight Promotion, kao i managementu benda što su nam pomogli u realizaciji naše ideje.

Dez Cadena svoju je karijeru započeo kao pjevač, zamijenivši 1980. Ron Reyesa u legendarnim Black Flag. No, ubrzo je Dez odlučio da bi radije svirao gitaru, a vokalnu ulogu preuzeo je Henry Rollins.

Nakon Black Flag Dez je radio i surađivao sa brojnim bendovima i glazbenicima, a spomenut ćemo samo ex-gunsa Duff McKagana, Marky Ramonea…

Dez se pridružio Misfitsima 2001. godine sa kojima ćemo ga vidjeti u Boogaloou.

Stoga pozivamo sve ljubitelje Dez Cadene, Misfitsa i Schectera da nam se pridruže 10.06. od 17-18 sati u RMS Custom Shopu, Vlaška 105. Ulaz je slobodan!

image