Rambo Amadeus najavio dolazak na Biggest Little Rock Fest i predstavio novi singl

 

Peto jubilarno izdanje Biggest Little Rock Festivala najavilo je i trećeg headlinera. Nakon legendarnog bubnjara grupe AC/DC, Phila Rudda koji nastupa na drugom danu festivala te fenomenalnih francuskih stoner rockera The Mistaken Sons Of Alabama, na prvom danu festivala, u četvrtak 26.04. nastupit će Rambo Amadeus.

Legendarni Rambo Amadeus dolazi po prvi puta u kultni zagrebački klub Hard Place kako bi uveličao peto izdanje Biggest Little Rock Festivala.

Rambo Amadeus Svjetski Mega Car pri svakom svom posjetu Zagrebu oduševi publiku i rasproda svaki klub u kojem nastupa. Kako je Hard Place najmanji (ali ipak veliki) zagrebački klub u kojem Rambo nastupa, tako je ovo prilika vidjeti i čuti Ramba i njegov band u intimnoj atmosferi Biggest Little Rock Festivala. Njegovi koncerti su uvijek zabavni, fenomenalno odsvirani, prepuni improvizacija i sjajne zafrkancije i nikada ne znate kako će izgledati i zvučati jer je svaki Rambov nastup jedinstven.

Kao najavu nastupa na Najvećem Malom Rock Festivalu Rambo predstavlja novu pjesmu „Bi li mi kazala” koja najavljuje novi album „Brod Budala”. O pjesmi Rambo kaže:

Tekst ove balade otvara filozofska pitanja postanka čovjeka, njegove egzistencije i reprodukcije. Dakle, pjesma je prije svega ljubavna, bez obzira na apsurde i kontradikcije koje sadrži.

Prva prilika da vidite i čujete Rambo Amadeusa u klubu Hard Place u sklopu 5th Biggest Little Rock Festivala u četvrtak, 26.04., bit će privilegija najbržih koji na vrijeme nabave svoje ulaznice po cijeni od 80 kn.

Prodajna mjesta – Hard Place, Dirty Old Shop, Rockmark i na svim prodajnim mjestima Entria, te on line na entrio.hr. Ako koja preostane na ulazu u Hard Place će koštati 100 kuna!