RANDY HANSEN – A Tribute to Jimi Hendrix Tour u Vintage Industrial Baru

RandyHansen_promo2Danas, u utorak 5. svibnja s početkom u 21 sat, Vintage Industrial Bar ugostit će jednog od najboljih svjetskih Jimi Hendrix tribute izvođača i jednog od rijetkih kojeg je obitelj Hendrix priznala kao takvog.

Randy Hansen rođen je u prosincu 1954. godine u Seattleu, u državi Washington. Taj gitarist najpoznatiji je po vrhunskoj imitaciji Jimija Hendrixa. Osim što je vrlo uvjerljiv u izvođenju Hendrixa, Randy Hansen i fizički podsjeća na najslavnijeg rock gitaristu svih vremena. Uz energiju koju prenosi na pozornici, Randy vrlo uspješno izvodi i jedan od najprepoznatljivijih Hendrixovih trikova, sviranje gitare zubima, što svakako pridonosi još uvjerljivijem tribute nastupu.

Autorska glazba Randyja Hansena uvrštena je 1979. godine u jedan od najvećih filmova svih vremana – ‘Apocalypse Now’, a njegov debi album objavio je 1980. godine veliki Capitol Records.  Hansenova energija i vrhunsko umijeće sviranje gitare priskrbila mu je poštovanje i pažnju, također, jednog od najvećih svjetskih rock gitarista  Eddieja Van Halena.
Jedan od najvećih highlightova Hanseonve karijere je serija koncerata s bendom koji je uključivao originalnog člana Jimi Hendrix Experiencea, bubnjara Mitcha Mitchella.

Današnji koncert Randyja Hansena svakako ne bi trebao propustiti niti jedan fan rada i djela Jimija Hendrixa. Ulaznice u pretprodaji 40 kn u Dirty Old shopu, na dan koncerta 50 kn na ulazu u klub. Vrata kluba otvaraju se u 20:30 h