Reinkarnacija s opatijske scene – “Budim se sam”

Mladi Opatijci predstavljaju novi autorski singl i spot

Dečki iz Reinkarnacije objavili su novi spot za pjesmu “Budim se sam”. Za tekst i produkciju zaduženi su bili Pino Kio i Jena the Man dok je za spot bio zadužen Danijel Brajan.

Riječ je o njihovoj prvoj, no ističu, svakako ne i posljednjoj suradnji za glazbene video spotove.

Pjesma zvukom nije nešto na što je publika navikla od mladih repera iz Opatije te pozivaju slušatelje da samo prosude jesu li promjenom stila pogodili:

Reinkarnacija kao grupa djeluje od 2016. godine te je svojim dobrim nastupima uživo na području Rijeke i Opatije stekla zapažen ugled među publikom u svome kraju. Tijekom godina došlo je i do eksperimentiranja s raznim stilovima te su se odmakli od kvartovskih hip-hop početaka.

Pjesma “Budim Se Sam” napisana je na ljeto 2019. godine te višestruko izvođena uživo prije službenog izlaska u veljači 2020. Kako dečki kažu: “Tijekom prošlih mjeseci često smo dobivali upite “Koja je to stvar?, Gdje mogu naći pjesmu, kad će to izać? .” Ali mi smo htjeli napraviti i prikladan video spot pa se sve odužilo. No evo je, ugledala je svijetlo dana pa se nadamo da će doprijeti i do publike izvan naše županije.”

Na pitanje o zvuku kažu: “Električne gitare, masni 808, melodiozni i iskreni vokali”

Mlade Opatijce uživo možete poslušati 28.2.2020. U Pogonu Kulture u Rijeci, zajedno s Buntaiem, 30zonom, Retfatlantom, Gršom i drugima.