Rekordan interes za album benda Letu štuke

LETU STUKE-BROJEVI RACUNA naslovnicaNa radost mnogobrojnih crnogorskih obožavatelja benda Letu štuke, napokon je došlo vrijeme za predstavljanje posljednjeg albuma „Brojevi računa” i u njihovom glavnom gradu!

Kako je Letu štuke na mnogo načina specifičan bend koji njeguje angažirani pristup svojoj glazbi i njezinim poklonicima, njihova inventivnost ni ovoga puta nije izostala. U dogovoru s crnogorskim dnevnikom Pobjeda, odlučili su svojim obožavateljima pokloniti CD svoga albuma „Brojevi računa“.  Čitatelji Pobjede uz svaki su kupljeni primjerak novina na poklon dobili besplatni CD „Brojevi računa“. Pobjeda je doslovno u nekoliko sati razgrabljena s prodajnih mjesta, a potrebno je istaknuti i to da je uobičajena prodaja Pobjede toga dana uvećana za čak 30%! Letu štuke su se na ovaj korak odlučili ne nužno zbog podizanja tiraže svojega posljednjeg albuma, nego prvenstveno stoga što žele da njihovi slušatelji uživaju u njihovim pjesmama s CD-a  vjerodostojne kvalitete zvuka, umjesto da skidaju loše kopije iz raznih izvora na internetu.

Letu štuke su istoga dana organizirali promotivni koncert u poznatom podgoričkom klubu Underhill. Ovom su prigodom svojim obožavateljima, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Underhill, predstavili i odsvirali sve pjesme s novog albuma „Brojevi računa“ ali i nekoliko najpoznatijih pjesama s prethodna dva albuma „Letu štuke i „ Proteini i ugljikohidrati“.