REMI gošća na koncertu BOE

remi-boa“Na našu veliku radost na koncertu u Vintage Industrial Bar-u pridružit će nam se i Remi. Elementalna nepogoda nam je došla na probu.” – objavili su članovi grupe Boa na svojem službenom Facebook profilu i najavili posebnu gošću.

U četvrtak 4. veljače, velikim koncertom u poznatom zagrebačkom klubu – Vintage Industrial Bar-u, s početkom u 21 sat, Boa će predstaviti svoj novi album „Dok glazba traje” (Menart). Prije i poslije koncerta, na Frajmanovoj setlisti prema željama grupe Boa, naći će se Peter Gabriel, Ultravox, Duran Duran, Grace Jones, Roxy Music, Spandau Ballet, ABC, Talking Heads…

Ulaznice za koncert u prodaji su putem sustava Entrio po cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 60 kuna i moći će se kupiti na ulazu u klub od 19h.

Novi album ime je dobio prema istoimenom singlu „Dok glazba traje” , a ukupno broji 10 pjesama uključujući i singl „Svemirski prijatelji” te posljednji singl s Remi „Daleko u proljeće”. Singl „Daleko u proljeće” od sada možete slušati putem Deezera. Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč, a svi posjetitelji, novi će album ekskluzivno moći kupiti upravo na koncertu u Vintageu.

Osim u pjesmama s novog albuma, na koncertu u Vintage Industrial Baru-u, publika će moći uživati i u dobrim, starim hitovima poput “Tako lijepa”, “Za vezu je potrebno dvoje”, “Milion”, “Svi tvoji poljupci”, “Stup od soli” , “Jer ljubav je”…