Reset – “Želim Disati”

Mladi perspektivni bend Reset objavio je ovih dana novi singl. Pjesmu “Želim disati” u potpunosti potpisuju članovi benda (tekst, glazba, aranžman), dok je spot za pjesmu snimao Krešimir Strahonja za Kopter Vision Osijek, a produkciju potpisao Aleksandar Stanković (ProduCoa@Homeland). Novim singlom bend je najavio novi EP po imenu “Kao želja za nastavak” na kojem će se naći četiri nove pjesme.

Reset je mladi osječki četveročlani bend osnovan prije četiri godine, a do sada je snimio jedan EP te album “Poslušaj glas” na kojem se našlo devet glazbenih uradaka. Modern/alternative rock s primjesama hard rocka, uz melodične gitarske rifove i solaže, prate autorski tekstovi na hrvatskom jeziku.

Najveći značaj u povijesti benda do sada predstavljaju pobjeda na predselekciji za IMAGINE Croatia 2014. godine, koja je dovela do svirke na Zagrebačkom trgu u 12. mjesecu iste godine; svirka u Tvornici Kulture, pobjeda na RIBA Festivalu 2014. godine, promocija albuma u Osječkom klubu “Cadillac” i svirka na Zagrebačkom trgu 2015. godine. Bend je također dva puta imao priliku nastupiti kao predgrupa poznatom Hrvatskom punk bendu Gužva u 16-ercu.