Revolušn – “Pogled”

Mladi vinkovački rock bend u usponu, Revolušn, predstavljaju drugi singl i spot “Pogled”. Bend je prvi singl objavio u ljeto prošle godine, a istaknuli su kako ih je iznenadila pozitivna reakcija publike i radijskih urednika.

Drugi singl benda Revolušn inspiriran je svevremenskom temom neuzvraćene ljubavi, čežnje za osmjehom i zagrljajem u nametnutom nam sivilu. Neiscrpna priča o pogledu, metafora je želje za sigurnošću i utočištem koje sve manje imamo, okruženi prividnim sjajem, imaginarnom srećom i vrijednostima. Pogled je i protest protiv samoće i neizvjesnosti i iskaz želje svake osobe za sretnim, stvarnim okruženjem sa trajnim i istinskim vrijednostima, dostojnim čovjeka. Iskazuje potrebu činjenja prvog koraka u odupiranju imaginarnoj i borbi za pravu sreću.

Revolušn su: Karla Bertić (vokal), Matija Bajtal (bubanj), Oliver Šota (bas), Almir Zoletić (gitara). Glazbu i tekst za pjesmu “Pogled” potpisuje Almir Zoletić, a na aranžmanu je radio cijeli bend. Pjesma je snimana u studiju Bu! u Bošnjacima kod producenta Danijela Matanovića, a miks i master pjesme radio je Branimir Jovanovac Bani (Studio Mak).