Rezerve potpisale ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Jedan od najperspektivnijih rock bendova i pobjednici zadnjeg Karlovačko RockOffa, sjajne Rezerve, potpisale su ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, čime su definitivno potvrdili svoje stupanje u središte naše izuzetno žive rock scene.

Potvrda ove atraktivne suradnje ujedno je i najava krunskog događaja u strelovitoj karijeri ovih izuzetno talentiranih mladih muzičara: objave prvog albuma, koji se nalazi u završnoj fazi pripreme. Na tom prvijencu će se naći i izvrsno prihvaćena pjesma “Ne voli, ne voli” koju su objavili na proljeće 2016., poprativši je odličnim spotom u režiji Milana Latkovića.

Najavljujući album povodom potpisivanja ugovora, članovi benda su izjavili: “Sigurno da je to plus u našoj bendovskoj karijeri, imat ćemo CD, imat ćemo album i ljudi će na taj način možda lakše doći do nas, što nam je najvažnije. Album je u pripremi, više-manje je pri kraju. Pred samu objavu planiramo izbaciti još dva singla, a potom zajedno singl s albumom – upravo smo usred snimanja videospota za novi singl “Madona” koji će biti vani krajem prvog mjeseca.

‘Ne voli, ne voli’ je super prošla kod publike. Možemo to doživjeti na koncertima: dame ju pjevaju, a zadovoljni smo jako i sa spotom i cijelom ekipom – pogotovo Milanom, super je to odradio.”

Svoju glazbenu, ali i vizualnu kreativnost Rezerve su nedavno dokazale i obradom pjesme “Zona sumraka” grupe Film, koja će biti objavljena na LP-kompilaciji “Zimzeleno, a novo 3”, a posebno je upečatljiv njen retro spot, nastao kao zajednički uradak benda i njihovog suradnika Luke Jančića Mizeka. Nakon trijumfa na Karlovačko RockOffu, to je još jedna potvrda da diskografski debi Rezervi zaslužuje status jednog od najiščekivanijih rock albuma u novoj godini.

Više o Rezervama, kao i informacije o njihovim nadolazećim izdanjima, doznajte na Facebook stranici benda: https://www.facebook.com/evorezerve/?fref=ts.