Ri Rock poziva na otvaranje nove sezone StoneRizacije

StoneRizacija_2016

Nova sezona projekta StoneRizacija, Udruge Ri Rock, donosi još jednu ediciju spore, duboke, trodimenzionalne glazbe koja će u ovom broju protutnjati kroz stoner, southern, sludge, doom, post, kraut, psychedelic i ostale podžanrove rock, metal pa čak i elektronske glazbe.

Serijali će biti izvedeni tijekom jeseni/zime 2016. godine, ali će se lijeno protegnuti i na 2017. godinu. Uz besplatne ili izuzetno niske cijene ulaza sve posjetitelje tako u razmacima od po dva do tri tjedna očekuju nastupi preko 20 bendova, 4 do 5 DJ-eva, zanimljive lokacije i tone i tone masne i glasne glazbe.

Prva epizoda StoneRizacije odvit će se na samoj plaži Kantride, tik do mora, točnije na popularnoj lokaciji beach bara Morski Prasac u Rijeci. Tako će 16.9.2016. (petak), dok ih iz mora gledate i đuskate pivice, tresti i vibrirati slovenski heroji stonera, fantastični Carnaval iz Ljubljane. Uz njih zvučni prostor popunjavaju nabrijani Drone Hunter iz Varaždina, riječki stoner akteri GreeNmill i nove nade ambijentalnog i psihodelčnog raja, odlični, City Of Logic također iz Rijeke. Nakon koncerta ostajemo na brčkanju i kupanju u ostatcima dima i izmaglici alkoholnih para uz DJ session by Ri Rock crew.

Za samo otvaranje i zatvaranje koncerta pripremljena je nagradna igra zagrijavanja uz Ruski Rulet. Pije se vodka i voda. Pobjednik osvaja puno fine cuge, 2 x free upad na sljedeći broj StoneRizacije te masni i slasni burek da zamasti brk kad ga/ju puknu munchies.

Ulaz na otvaranje nove sezone je besplatan, a u slučaju kiše sve će se preseliti u Podrum na Delti koji je također jedna od budućih lokacija ovogodišnje sezone StoneRizacije. Sljedeće epizode, uz kišu i hladnije vrijeme, prikladno donose doom podzemlje,  psihodeliju i čarobnjaštvo.  Pozdravite ljeto, odlijepite i stoneRIzirajte se u još jednoj sezoni najdubljih nota.

Satnica:
19h – ChillTheFuckOut – stoner, stoner i #samostoner slušaona
21h – CITY OF LOGIC   – ambiental, post rock, psy
22h – DRONE HUNTER – southern stoner instrumental rock
23h – CARNAVAL – stoner, post rock
00h – GreeNmill – stoner, hard rock
01h – StoneTheCrow – stoner, stoner i #samostoner slušaona