Riblja Čorba u Sloveniji slavi četiri desetljeća karijere

U subotu, 18. studenog, će se u ljubljanskoj Areni Stožice održati do sada najveći koncert rock grupe Riblja Čorba u Sloveniji i to povodom proslave četrdesetog rođendana grupe.

Priča o Ribljoj Čorbi traje već četiri desetljeća, a dugu i uspješnu karijeru obilježili su bogatom diskografijom sastavljenom od 19 studijskih i šest live albuma. Posljednji album “Uzbuna” izdali su 2012. godine.

Prema riječima frontmena Bore Đorđevića “Muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju”, i dobit će ju izvođenjem dobro poznatih pjesama u novim aranžmanima. Naglasak je na laganim pjesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja”, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“, u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima. Riblja Čorba će u svom nastupu ugostiti mnoge goste pa tako i zbor sa kojim će odsvirati akustični set, a biti će tu i par potpuno novih pjesama.

Uz Riblju Čorbu i njihove bezvremenske hitove će kao gosti nastupiti također vrlo popularna grupa Van Gogh koji će odsvirati koncert u potpunosti.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim sustava kao online preko www.eventim.hr i eventim.si.