Riječki punk miljenici Krešo i Kisele Kiše i Officer Down zaposjedaju Vintage

U četvrtak, 25. siječnja, zagrebački Vintage Industrial Bar zaposjedaju riječke punk snage – miljenici zagrebačke publike, Krešo i Kisele Kiše, te Officer Down.

Krešo i Kisele Kiše dobro su znana vesela skupina punk rockera koja je publiku osvojila zafrkantskim tekstovima i kvalitetnom svirkom. Nakon gotovo desetljeća djelovanja, pobjeda na demo festivalima, dijeljenja pozornice s imenima poput Markya Ramonea, Hladnog Piva i Letom 3, gostovanja u brojnim televizijskim i radijskim emisijama, priznanja i pozitivne kritike i dalje se redaju za ovaj bend. U Vintage se vraćaju na krilima još uvijek aktualnog trećeg albuma, “U potrazi za bijelim zecom” (Fat Brek), koji su prije godinu dana premijerno predstavili na istom mjestu.

Riječki kolektiv Officer Down također iza sebe broji dvoznamenkasti staž na sceni. Njihovu glazbu najlakše je opisati kao dinamičnu mješavinu ska/punk/reggae ritmova, ali bend se ne libi zalaziti i u različite druge pravce eksperimentirajući i tražeći svoj originalni zvuk, a višečlana brass sekcija donosi u bend zvukovnu sliku koja teži stvaranju odlične atmosfere i pozitivnih vibracija. Tijekom desetogodišnjeg djelovanja bend je odsvirao stotinjak koncerata i nastupio na brojnim festivalima. Time se svrstao u vrlo malu skupinu riječkih bendova bez službenog izdavača koji su izrazito koncertno aktivni i prepoznati diljem zemlje i regije.

Karta osigurajte na vrijeme po cijeno od 65/80 kn na pretprodajnim mjestima VIB (Savska 160) i Dirty Old Empire (Tratinska 18).