Riječki Sunshine Madness novim singlom najavljuje album prvijenac

Riječki Sunshine Madness, nakon što je tek nedavno u KUC Kalvarija koncertno predstavio svoj prvi spot “Raindrop shadows”, predstavio je još jedan singl.

Sunshine Madness je četveročlani riječki bend koji u svom radu objedinjuje različite glazbene žanrove – ponajviše rock, funk i alter rock, čime stvaraju prepoznatljivi zvuk. Svirali su na otvaranju jednog od najvećih festivala u regiji – Harteri, na kojem su nastupali i Royksopp, Peaches, Roisin Murphy, John Garcia (Kyuss) te drugi renomirani izvođači. Tekstovi njihovih pjesama inspirirani su osobnim pričama te društvenim problemima današnjice, dok  instrumentalni dio pjesama obilježavaju čvrsta baza bubnja i bas gitare začinjena snažnim gitarskim riffovima i melodičnim dionicama.

Sunshine Madness trenutno iza sebe ima odlično prihvaćen EP “Transcending”, a predstavljanje debitantskog albuma, na kojem će biti zastupljen podjednak broj vokalnih i isključivo instrumentalnih pjesama, očekuje se početkom svibnja 2017. godine.

Novi repertoar Sunshine Madness predstavit će u društvu zagrebačkog Big Strip Gorila već 04.03.2017 u River pubu s početkom u 22.00h.