Riječki The Black Room predstavio novi EP pod nazivom „After Dark“

Riječki The Black Room predstavio je novi EP pod nazivom „After Dark“, nasljednika njihovog studijskog prvijenca, albuma “In This Town Lies A City”.

Produciran od strane Mateja Zeca (Let 3), EP “After Dark” donosi 4 nove pjesme. Nastavljajući tamniji, melankoličan, ali energičan zvuk i atmosferu prvog albuma u kombinaciji s novim utjecajima synth-pop i trip-hop žanrova, bend pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim, kompleksnijim i zrelijim odmakom koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. EP s najavnim singlovima “Ready To Go” i “Eye For An Eye”, predstavlja korak dalje na još jednu višu razinu.

Protekla godina bendu je donijela mnoštvo koncerata od kojih treba izdvojiti nastup ispred kultnih Wovenhand u Riječkom Pogonu kulture, gostovanje na jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj – InMusic, kao i koncertno predstavljanje na dvije međunarodne glazbene konferencije: Waves Vienna u Beču i BuSh u Budimpešti gdje je bend ostvario vrlo dobre kritike, ali si i otvorio vrata za buduće koncertne nastupe po Europi pa i šire.