Rise Against objavili video za pjesmu “Satellite”

6a00d8341c58f853ef0147e14b9684970b-800wi

Punk rockeri iz Chicaga – Rise Against, jučer su premijerno objavili svoj video uradak za pjesmu Satellite — nasljednik singla Make it Stop (September’s Children) s albuma Endgame.

Dok je posljednji spot Make it Stop bio kampanja Rise Againsta za pokret It Gets Better , u svom novom spotu Satellite odmakli su se od ove ozbiljne i hvale vrijedne misije te se okrenuli svojim fanovima.

Novi spot donosi isječke s turneje iz svih mogućih perspektiva – na bini, u backstageu, među fanovima. Bend je uz to stavio službenu izjavu na stranicu u kojoj im se obraća:

Završili smo svoj novi video za pjesmu “Satellite” i ne možemo dočekati da ga podjelimo s vama, jer se radi upravo o vama, našim nevjerojatnim fanovima! Čim smo počeli svirati ovu stvar na nastupima, bili smo zatečeni reakcijama publike. Zato smo smatrali da ovaj spot mora biti jednostavan – nismo mogli snimiti svakoga od vas, no poveli smo snimateljsku ekipu na nekoliko naših nastupa (hvala što ih niste pregazili.).”

Rise Against je trenutno na turneji po Europi i tko ima želju uloviti ih, malo jednostavnije mogućnosti s geografskog aspekta jesu Budimpešta (19.ožujak) i Beč (20.ožujak).