RNB Confusion – klupski program 20. travnja slavi svojih (prvih) 15 godina

Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne Braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog s neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

U jeku ovih zagrebačkih dana, politički ne tako sjajnih kao što je to odavala tadašnja scena, prije otprilike 15 godina, na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti,
s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja. RNB Confusion rođen je 05.03.2003. godine u tada kultnom Gjuri 2. Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky… Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 20. travnja slavi svojih (prvih) 15 godina na 4 tematska floora u Katranu.

DJ Bizzo Bodega

U iščekivanju 15. rođendana čije je veliko slavlje zakazano za 20. travnja 2018. u Katranu, ekipa RNB Confusiona u suradnji sa Jägermeister ponosno najavljuje goste svog mini festivala, pa će tako na glavnom “Its Ya Birthday SSI flooru” uz DJ nastupe Bizze i Indyja nastupiti jedan od najboljih londonskih r&b klupskih crewova Shorebitch koji dolazi u sastavu MC Roxxane i DJ Mem.

Na “Who Run The World? Gilrs Podmornica Flooru” highlight većeri bit će karaoke uživo na temu Beyonce vs. Rihanna koje će voditi Remi iz Elementala, a za DJ pultom društvo će joj raditi DJ Ela.

Remi, Elemental

Na “It Was All A Dream Flooru u Museum” nastupit će originalna RNB Confusion postava s Dj Oli Dobollijem i Dj Zrnom koji će nas odvesti na glazbeno putovanje do samih početaka RNB Confusiona, Gjure 2 i Piranhe. Na posljednjem katu Katrana, u sklopu “Rockstar Floor-a @ Lovačka soba”  za sve ljubitelje novog trap zvuka nastupit će po prvi put u DJ ulozi Riđi Riđ iz High 5 te Tikach službeni DJ Kuku$ Klana.

Nekoliko iznenađenja posjetitelji će otkriti tek na samom rođendanu, a Super Early Bird ulaznica po prvoj cijeni od 45kn još ima ponešto u sustavu Entrio.hr.

RNB CONFUSION u Katranu priprema mini festival i r’n’b praznik u Zagrebu, a partyji zagrijavanja kao uvertira u XV. rođendan bit će onaj u klubu Opera zakazan za 23. ožujka te, u suradnji sa klupskim brandom Amnesia, 06. travnja u klubu Johann Franck.