„Rock lisac“ uz Picksiebnere i Gruhake otvara novu koncertnu dvoranu

gruhak_1

Krajem mjeseca travnja Zagreb očekuje velika rock veselica povodom otvorenja novog koncertnog programa Fuks u prostorima ex. Željezničara koji redizajniran i tehnički vrhunski opremeljen ulazi na rock live scenu u Zagrebu. Tom prigodom zasvirati će najveselija ekipa u Zagrebu – Picksiebneri zajedno sa svojim prijateljima iz Dubrovnika, Gruhacima. Dva banda koja su već prošle godine napravili pravi rock tulum ponovno će zagrebačkoj publici prirediti rock večer za pamćenje.

Već unazad nekoliko godina country je velikim dijelom zahvaljujući Picksiebnerima opet – in. Iako, treba podsjetiti da Picksiebner stilski nije isključiv, nije samo i jedino vezan uz country, s obzirom da su im pjesme ispunjene i bluegrassom, bluesom, soulom, hard i klasičnim rockom. Ono što je publika prepoznala to su vesele i otvorene svirke, stoga ni ne čudi što ih svi oni koji znaju kako se radi prava rock veselica prate u stopu. Da se dobra svirka i energija i nadaleko osjeti dokazala je i turneja po Europi, pa su Picksiebneri u zadnje vrijeme često angažirani na svirkama i van granica.

Fuks_logoGruhak je classic rock band iz Dubrovnika, najpoznatiji po svojim izvrsnim rock obradama, svira više od petnaest godina, a iza sebe ima preko 400 nastupa Hrvatske i Europe, te se smatra jednim od najboljih rock cover bendova s ovih prostora. Jedni su od rijetkih hrvatskih bandova koji su proputovali dobar dio Europe uključujući cijelu Ukrajinu, a imali su i turneju po Njemačkoj i Engleskoj, gdje su između ostalih svirali i u kultnom 100 Clubu u kome su svirali napoznatije rock legende poput Stonesa, Beatlesa i Claptona, Metallice i Sex Pistolsa. Gruhaci svoju energiju prenose glasno i sa posebnim žarom na publiku, uvjerljivo dovodeći rock klasike izvrsnom live svirkom pa ni ne čudi što su i oni kao njihove zagrebačke kolege Picksiebneri obišli i koncertne prostore po Europi.

Prije glazbenog dijela u dvorištu dvorane svi posjetioci moći će se okrijepiti uz povoljnu ponudu roštilja i naravno rock slušaonu, a doći će i zagrebački moto klubovi te poznate face sa rock scene.

Ulaznice za ovaj veliki rock tulum 30.4.2016. potražite na Entrio prodajnim mjestima te na www.entrio.hr po cijeni od 40 kn.