Rock Out je in – ne propusti benefit koncert u Močvari

Cojones, foto: Maria Tangar

Močvarni laboratorij i Klasična gimnazija organiziraju benefit koncert sljedeći utorak, 27. ožujka u Močvari kako bi se prikupila sredstva za maturalac kako bi svi učenici imali jednaku priliku uživati za kraj svojih školskih dana. Upad na koncert je simboličnih 20kn.

“Rock Out” je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog “Rock In” koncerta razlikuje jedino po lokaciji.

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete. Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine“, poručuju iz organizacije.

I ove godine okupili su mlade (i malo starije) bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu. To su srednjoškolski bendovi Aldelfi i Hipno koji će se pridružiti Peglici i Komandosu te omiljenim stoner rockerima Cojones.

Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa “Klasična u Močvari #3” u suradnji Udruženja za razvoj kulture “URK” i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:
20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones