Rock tulum uz Clone Age & Requiem u Saxu

clone age

U četvrtak 6.10. u kultnom zagrebačkom klubu SAX svoj će nastup imati dva rock benda – Requiem i Clone Age.

Clone Age je rock bend iz Čakovca koji je s radom započeo 2002. godine. Do sad su svirali na mnogim festivalima i natjecanjima (InMusic festival, Rock Otočec, Heineken Music Fest i dr.) na kojima su osvojili brojne nagrade. Nakon nekoliko uspona i padova, promijenili su postavu te su 2014. godine odlučili snimiti svoj prvi “pravi” album. Do sada su objavili tri singla “Give yourself to me”, “Wake me up” i “Addiction” pod Dallas Recordsom te su objavili album “Fuse” koji je pobrao sjajne kritike publike, ali i glazbenih kritičara.

“Riječ je doista o izuzetno dobrom bendu koji se predstavio fantastičnim albumom.”

– Dubravko Jagatić, Nacional –

“Fuse” nije revolucionaran, ali je jebeno dobar album koji lakoćom razbija sve iluzije kako je rock na respiratornim aparatima što mnogi žele ustvrditi.”

– Siniša Miklaužić, Muzika.hr-

„Za mene je sve to posve dovoljno da proglasim „Fuse” rock albumom godine u nas već sada, bez bojazni da će ga netko ove godine nadmašiti. A ako se to desi, onda će rock u Hrvata ove godine biti uistinu bogat.”

– Anastazija Vržina, Perun.hr –

“Zvuk cijelog albuma je svjetski. Od same produkcije, do snimljenih gitara, bubnjeva i vokala. ”

-Matej Vidranski, Mixeta.net-

“Po onome što su Clone Age pokazali na „Fuse”, zasigurno uživo zvuče još bolje – to je ta energija od koje tinejdžerima trebaju popucati svi osigurači u glavi.”

– Zoran Stajčić, Ravno do dna – 

requiem i davorin

Bend Requiem nastao je 2003. godine iz ljubavi prema rock glazbi. Sastav čine Josip Bodiš (bas), Gordan Mlinarić (bubanj), Goran Mauher (frontman) i Martin Plantić (gitara). Započeli su kao cover bend i prateći bend Davorina Bogovića, no dečki su prije godinu dana potpisali ugovor za Dallas Records i počeli su stvarati autorske pjesme. Iza njih su 3 singla – “Čekaj me”, “Daj mi ljubav” i “Daj mi sve”. Posljednji, aktualni singl “Daj mi sve” snimili su u suradnji s Davorinom Bogovićem te trenutno osvaja radijski eter diljem zemlje.

Za rock tulum u Saxu, momci su pripremili puno dobre autorske rock glazbe, covere kultnih singlova, stranih i domaćih, te odličnu atmosferu. Nastupi počinu u 21 i 30, a cijena ulaznice je 20 kuna. Uz to, osim dobre glazbe, u Saxu vas očekuju i promotivne cijene cuge.