ROCKLIVE FESTIVAL #5 – prve informacije

RL

Koprivnički RockLive Festival putem službene je Facebook stranice objavio prve informacije o ovogodišnjem, jubilarnom petom izdanju festivala. Peti RockLive Festival održat će se od 13. do 15. kolovoza u koprivničkom Kampusu.

Glavna novost koju je organizacija RockLive Festivala objavila jest činjenica kako ovaj ljetni festival ponovno postaje open air i priprema dvije pozornice, te nekoliko punktova na otvorenom. Nakon što su se posljednje tri godine koncerti održavali u hangarima bivše vojarne, današnjem Kampusu, razvojem festivala postavljeni su uvijeti da on ponovno bude na otvorenim pozornicama, kao i prve godine.

Osim te činjenice, koja će zasigurno goditi svim zaljubljenicima u ljetne festivale, najavljena su i prva dva benda koji dolaze na festival.

S kapitalom čak pet nominacija za ovogodišnju nagradu Porin, ujedno i onom za hit godine za pjesmu „Tango”, pozicijom njihovog frontmana Ivana Dečaka kao člana žirija popularnog show-a „The Voice”, na RockLive Festival dolazi bend VATRA.

Uz njih, bend koji ove godine slavi 20 godina rada, nakon prepune Tvornice u Zagrebu, svoj best of karijere na RockLive Festival dolazi predstaviti bend SIX PACK.

Osim datuma, bendova i open air izdanja, najavljeno je kako će drugu pozornicu činiti ponajbolja domaća i regionalna imena iz svijeta elektronske glazbe. Na D.J. pozornici posjetitelji će moći uživati uz trenutno najbolje zvukove house, techno, d’n’b, dubstep i ostalih vrsta elektronske glazbe.

Kao i svake godine, tu je besplatni kamp, dnevne radionice, izložbe, sportske aktivnosti, te cijeli niz zabavnih sadržaja!

RockLive Festival ušao je u svoju petu godinu, te polako gradeći svoj brand, postao jedna od važnijih festivalskih destinacija u središnjoj Hrvatskoj. Već po prvim objavama može se naslutiti kako će ovo još jednom biti izvrsna tri dana provedena u Koprivnici.

Uskoro slijede i prve informacije o prodaji ulaznica, te još novih bendova.

http://fest.rocklive.hr/
https://www.facebook.com/pages/RockLive/190532134369965
https://www.facebook.com/events/1536915989920967/