RockLive Festival na novoj lokaciji uz Elemental i Los Fastidios

Rocklive-6

Ovogodišnji, šesti po redu RockLive Festival jučer je putem službene Facebook stranice objavio prve važne informacije.

Nakon 5 godina održavanja u koprivničkom Kampusu, RockLive Festival ove godine seli na atraktivnu lokaciju jezera Šoderica, udaljenog svega 15min vožnje od centra Koprivnice. Festival će se održati od 11. do 13. kolovoza 2016.

Popularni koprivnički festival, u šestoj godini održavanja ponudit će poseban doživljaj svim ljubiteljima glazbe i kupanja, uživanja na otvorenom, dobrog roštilja i cjelodnevnih događanja. Jezero Šoderica, popularno “Podravsko more”, prekrasna jelokaciju u srcu prirode, mjesto na kojem će se savršeno uklopiti open air pozornice RockLive Festivala.

elemental-1
Poznati su i prvi izvođači. Na RockLive se vraća uvijek aktualni ELEMENTAL, bend koji svježim albumom “Tijelo” i hit singlom “Goli i bosi” obara sve rekorde slušanosti.

Nakon 2011. kada su nastupili na prvom RockLive Festivalu, sada se vraćaju ponovno na svojevrsnoj festivalskoj prekretnici.

Uz Elemental, RockLive će ove godine ugostiti i jedan od legendarnih svjetskih punk bendova, talijanski LOS FASTIDIOS, bend koji je otpjevao neslužbenu himnu punk pokreta – “Antifa Hooligans“. los-fastidios-1U sklopu svoje turneje ovi će nezaustavljivi punkeri svoj nastup održati uz jezero Šoderica.

Uprodaji su i ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival. Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrioprodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice do 30.6. iznosi 65kn, dok će cijena od 1.7. biti 80kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.