RockLive Festival: Najavljen POSTOLAR TRIPPER

postolar-triper

Poznat je još jedan izvođač prvog RockLive Festivala koji će se od 1. do 3. rujna ove godine održati u koprivničkom Kampusu (bivša vojarna). Kiril Džajkovski, Let 3 i Gustafi već su najavljeni izvođači, a njima se od danas pridružuje vesela ska atrakcija iz Zadra POSTOLAR TRIPPER!!

Vlasnici velikih hitova “Tužna priča o selu”, “Na rubu ponora”, “Brate, brate, gospođo”, “Čudo”, “Marijana” i još mnogih drugih svoju priču započinju preko radijske emisije “Generacija Ex”, na valovima zadarskog radija 057 koja je prva u eter plasirala rad tadašnjeg dvojca Postolar Trippera (Davor Valčić i Darko Predragović). Nakon pojavljivanja u emisjiji Briljanteen gdje su sa singlom ‘Tužna priča o selu’ dulji period u demo rubrici držali prvu poziciju cijelu sezonu, potpisuju ugovor s izdavačkom kućom Menart pod čijom etiketom 2006. godine izlazi njihov duhoviti hip hop album prvijenac pod imenom ‘Sve što iman san ukra’. Nakon više godina izdavačke pauze bend se vraća sa novim albumom simboličnog naziva “Popravni” sada već kao osmeročlana ekipa potpuno definirana u ska, reggae i hip hop glazbi sa već prepoznatljivim bodulskim akcentom. Uz Postolar Tripper garantirana je dobra zabava i pravo ljeto ozračje.

Valja napomenuti kako je u trajanju posebna prodaja festivalskih ulaznica po cijeni od samo 100kn i to zaključno do 7. lipnja, nakon čega u prodaju kreće redovna pretprodaja ulaznica.

Svoju festivalsku ulaznicu možete pronaći na sljedećim lokacijama:

KOPRIVNICA – Šareni Dućan, mmc Kugla,

Caffe bar Cinober, Sonitus Music Shop

KRIŽEVCI – Art Rock caffe

VIROVITICA – Caffe bar Boom

BJELOVAR – Oka bar

VARAŽDIN – Cafe bar Aquamarin

ČAKOVEC – Caffe bar Arcus

Ulaznica se također može naručiti putem maila:

tickets@rocklive.hr