Rockstar Frame – jedinstvena porcija naelektricizirane hard rock eksplozije u Hard Placeu

14787048_10205879465384075_1586582532_o

Stage 2 stage produkcija po prvi puta u Hrvatsku dovodi izvrsni talijanski band Rockstar Frame, i to već sljedeći tjedan, 8.prosinca, imate priliku za jedinstvenu porciju naelektricizirane hard rock eksplozije u najvećem zagrebačkom malom rock klubu – Hard Place.

Predvođeni fenomenalnom Faith Blurry na vokalu, uz zvuk ukorijenjen u hard rocku i heavy metalu, priskrbili su titulu “novi Guns’n’Roses sa ženskim vokalom”.

Glazba Rockstar Frame banda je žestoki rock sa klasičnim utjecajima, a pjesme su pamtljive nakon prvog slušanja. Pjevačica Faith ima agresivan i snažan vokal, ali i dovoljno nježan u laganim pjesmama. Zbog svega toga ih kritičari diljem Europe hvale i uspoređuju sa ponajboljim svjetskim rock bandovima. Njihov debi album “Rock’n’Roll Mafia” izašao je prošle godine za Musicarcy Media diskografsku kuću.

Iznimno smo zadovoljni pjesmama koje su se našle na našem prvijencu “Rock’n’Roll Mafia”. Uz novu suradnju s menadžmentom, s obzirom na prilično lošu situaciju na talijanskoj rock sceni, uputili smo se osvajati pozornice Europe.” izjavio je Max Klein za Mixer.hr.

U planu imaju, uz objavljeno debitantsko izdanje, našoj publici u Zagrebu, Đakovu i Bjelovaru predstaviti i novi materijal koji će se naći na novom studijskom izdanju pod imenom “Bullet for Birthday”, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u ožujku 2017., otkrio nam je dalje Klein, dok je Morris Steel dodao kako će na ovoj mini turneji predstaviti “..tri nove pjesme, od kojih je i nedavno objavljena obrada Red Hot Chili Peppersa i njihove pjesme “Dark Necessities” za koju je ovih dana objavljen i video spot.”

Ovom obradom željeli smo testirati sami sebe, radeći na pjesmi koja nije baš stilski bliska onomu što stvaramo. Odabrali smo ju jer je tek nedavno objavljena, zarazne je i predivne melodije, a s tekstom pjesme smo se uspjeli poistovjetiti.” objasnio je Max Klein, na što je Morris Steel dodao da “ sada zaista zvuči kao prava pjesma Rockstar Framea!

Njihovi koncerti su posebno dobri – što zbog zvuka i izvedbe, a što zbog fenomenalne energije koju šalju sa bine gdje god da zasviraju. No, priča o njihovom osnutku nema premca među drugima, a Max Klein je s nama podijelio dio tog osobnog čuda koje je označilo početak Rockstar Frame povijesti.

Ja sam to čudo! No, na stranu šale… Prije dosta godina pao sam s litice i završio u komi. Dok su me doktori već otpisali, roditelji su mi u bolnici puštali moju omiljenu glazbu nadajući se da ću se u nekom trenutku probuditi… Na kraju i jesam! Po povratku u svijet živih, prošao sam još teže razdoblje jer sam sve morao učiti ispočetka, pa tako i svirati bubnjeve. Pad, u doslovnom i prenesenom smislu, bio je gadan, no nisam odustao…i smatrao sam da možda postoji razlog. I morao sam podjeliti ono što sam imao – glazbu koja mi je pomogla. I tako je nastao Rockstar Frame.”

A ono što vas čeka u Zagrebu? “Nastup kojim ćemo vam pokazati da rock nikada ne umire!” obećao je Klein.

Ukoliko želite čuti novi hard rock, zabaviti se, podržavate autorske bendove, ekipu poput nas koja nastoji da se njihov gla čuje, ne propustite ovaj nastup! U jebeni rock vjerujemo!” nadodao je Morris Steel.

Hard Place vas uz stage 2 stage produkciju poziva na ovaj fenomenalni koncert uz free upad. Ne propustite i ostale datume u nastavku ove mini turneje.

rockstarframe2016poster