Roger Waters predstavio novi singl “Déjà Vu”

Nakon što je svoj novi album “Is This The Life We Really Want?”, koji je ujedno i njegov prvi rock album u 25 godina, najavio singlom “Smell The Roses“, Roger Waters predstavio je i “Déjà Vu”. 

Glazbenik poznat kao kreativna snaga koja stoji iza legendarnih Pink Floyda, objavit će dugoiščekivani album 2. lipnja za Columbia Records/Menart. Watersov posljednji album, “Amused To Death” iz 1992., bio je proročanska studija popularne kulture, istraživanje moći televizije u razdoblju Zaljevskog rata. Ovaj dugoiščekivani nasljednik tog albuma je nepokolebljiv komentar modernog svijeta i nesigurnih vremena.

Album je producirao i miksao Nigel Godrich (Radiohead, Paul McCartney, Beck, U2, “From the Basement”). “Is This The Life We Really Want?” uključuje 12 novih pjesama Rogera Watersa, a bit će dostupne na duploj 180 gramskoj ploči i na CD-u.

Rogeru Watersu (vokal, gitara, bas), su se na albumu pridružili: Nigel Godrich (aranžmani, klavijature, gitare), Gus Seyffert (bas, gitara, klavijature), Jonathan Wilson (gitara, klavijature), Joey Waronker (bubnjevi), Roger Manning (klavijature), Lee Pardini (klavijature) i Lucius na vokalima (Jessica Wolfe, Holly Proctor).