Ryan Adams obradio pjesmu kanadskog indie pop benda Tegan and Sara

Ryan Adams predstavio je ovih dana obradu pjesme “Back in Your Head” povodom desete obljetnice albuma “The Con” kanadskog indie pop benda Tegan and Sara.

Povodom ove okrugle godišnjice, Tegan an Sara odlučili su objaviti kolekciju obrada svojih pjesama na kojima su radili njihovi dragi prijatelji i kolege iz glazbenog svijeta. Kolekcija će biti objavljena za dva tjedna pod imenom “The Con X”, a pored Adamsa, projektu su se pridružili Hayley Williams (Paramore), Bleachers, Shura i Mykki Blanco.

Sredinom veljače Ryan Adams predstavio je novo studijsko izdanje – “Prisoner”, čijom produkcijom se bavio samostalno. Izdanje od 12 pjesama predstavljeno je sjajnim singlovima “Do You Still Love Me” i “To Be With You”. U procesu stvaranja novog materijala, Ryan je bio u kreativnom zamahu, što je rezultiralo s većim brojem pjesama nego što ih se našlo na aktualnom studijskom albumu. Upravo te neobjavljene – B-strane pjesama – okupio je ovo ljeto na jednom mjestu, na izdanju “Prisoner B-Sides” . Pjesme su originalno bile namijenjene objavi u sklopu limitiranog kolekcionarskog box-seta “Prisoner: End Of The World”, a naknadno su postale dostupne i digitalnim putem.