S.A.R.S. ekskluzivno na pulskom Kaštelu

Grupa S.A.R.S. je prije dvije godine priredila spektakularni koncert s Dubiozom Kolektiv u rasprodanoj pulskoj Areni, a u organizaciji Incognito Agency održat će veliki koncert na pulskom Kaštelu u petak, 7. srpnja.

Večer otvara u 21 sat pulski sastav Negdje Između, nakon kojih na pozornicu dolaze zvijezde večeri – S.A.R.S.

Grupa S.A.R.S. je u relativno kratkom vremenu privukla pravu vojsku vjernih fanova, a dokaz toj tvrdnji su do posljednjeg mjesta ispunjene dvorane u kojima nastupaju diljem Balkana. S.A.R.S. će izvesti apsolutno sve najbolje što ima – «Buđav lebac», «Perspektivu», «Lutku», «To rade», «Debeli lad», «Klinku», «Rakiju», «Ti, ti, ti», «Dane brojim», «Ratujemo ti i ja» i mnoge druge.

Kapacitet Kaštela je za 800 ljudi, preporuka posjetiteljima  je da se što prije kupe ulaznice jer se očekuje veliki interes za ovaj ekskluzivan koncert.

Nakon koncerta after party na Kaštelu nastavlja se uz program «Disco Incognito» s DJ-em Jan Plexyjem, uz najbolju selekciju disca, funka i housea na vinilu do duboko u noć. Ulaz na after party je besplatan!

Ulaznice po cijeni od 90kn možete kupiti u poslovnici Freak Out(Indian shop) – (Sergijevaca 26,Pula) i online na sljedećem linku. Ukoliko ih ostane, cijena na ulazu iznosit će 100 kn