S.A.R.S. Music and beer festival najavio prvog headlinera

Foto: Roberto Pavić

S.A.R.S. Music and beer festival, čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je danas ime svog prvog glazbenog headlinera. 

Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu ponovno zasvirati Brkovi.

Brkovi su zagrebački punkrock-turbofolk sastav koji postoji od 2004. godine. Suštinski je riječ o punk-rocku uz hard rock, heavy metal i reggae utjecaje, a folk element u njihovoj glazbi se očituje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku.

Na S.A.R.S. festivalu svirali su već dva puta, i svaki put oduševljeno ponavljali kako se u Sinju osjećaju prekrasno, a gostoprimstvo i fantastičan prijem publike u ovom gradu često ističu u brojnim intervjuima.

Imena novih bendova koji će nastupati na platou Vojarne organizatori će objavljivati svake druge nedjelje na Facebook stranici S.A.R.S. music and beer festivala.

Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po najnižoj cijeni od samo 65 možete kupiti preko Entrio sustava