S.A.R.S. – “Pepeo”

Ususret obljetničkim koncertima u Domu sportova, S.A.R.S. predstavlja novi sjajan spot za drugi singl s „Poslednjeg albuma“.Svoje video uprizorenje dobila je i pjesma „Pepeo“ čiji korijeni sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S., a sada je došlo vrijeme i za dovršetak pjesme.

‘Pepeo’ se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučili za nju snimiti i spot. Da bude u skladu sa stažem pjesme, izradu spota smo povjerili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S.” – poručili su članovi S.A.R.S.-a.

Spot je nastao u suradnji s balerinom Narodnog kazališta Oljom Đukić, a samozatajnost i elegancija pokreta upotpunili su glazbeni doživljaj i podigli pjesmu na novu ekspresivnu razinu.

Bend se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, a desetljeće na glazbenoj sceni proslavit će velikim dvodnevnim koncertom 21. i 22. listopada u Domu sportova. Do velikog rođendanskog koncerta ostalo je manje od mjesec dana, a S.A.R.S. se punom parom priprema za domaći teren i veliki ispit u dugogodišnjoj glazbenoj karijeri.

Epidemija dobre glazbe i nenormalna količina energije očekuju vas uskoro u Domu sportova. Rezervirajte svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu. Cijena redovne ulaznice je 90 kn, fan pit 120 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice je 110 kn. Cijena redovnih ulaznica za oba dana je 120 kn, a fan pit ulaznica 170 kn.