S.A.R.S. rasprodao dvije koncertne večeri u KD Vatroslava Lisinskog

Foto: Vuk Nenezić/ S.A.R.S Facebook

Beogradski bend S.A.R.S. već ima tradiciju rasprodanih dvorana pa tako ni KD Vatroslava Lisinskog neće biti izuzetak. U rekordnom roku prodane su ulaznice za njihov prvi koncert u dvorani “Vatroslav Lisinski”, 15. prosinca 2017., a danas je službeno rasprodan i drugi najavljeni nastup 16. prosinca, koji je ujedno i posljednji.

Ova dva koncerta, koja se organiziraju u suradnji s RTL Musicom, bit će svakako zapamćena i kao iskorak iz okvira jer će omiljeni beogradski bend svoju publiku počastiti održavanjem prvog elektro-akustičnog koncerta u njihovoj karijeri.

Osim toga, S.A.R.S.-ovci svojim gostima pripremaju i posebne obrade već dobro znanih hitova s gostujućim instrumentalistima u postavi. Prvi put u karijeri svirat će u proširenom sastavu od 20-ak glazbenika, a kako bi sve bilo točno onako kako su zamisliti, članovi benda već neko vrijeme održavaju intenzivne probe.

S.A.R.S. je u Zagrebu dosad održao velik broj koncerata i zbog ogromne podrške i ljubavi koju nam zagrebačka publika daje, odlučili smo joj ovaj put pružiti nešto potpuno drugačije. Po prvi put u dosadašnjoj karijeri benda svirat ćemo u proširenom sastavu od skoro 20 ljudi. Pripreme već uveliko traju i željno iščekujemo trenutak da uđemo u dvoranu Lisinski i podijelimo s publikom ono što smo zamislili. Koncert će biti intimniji i na njemu ćemo izvesti neke pjesme koje nikada dosad nismo uživo izvodili, dok će ostale pjesme biti preorganizirane i prilagođene ambijentu“, izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.